Krajane.cz - Krajania.sk | Belgie | Británie | Francie | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Švýcarsko | Rakousko | Španělsko
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | WAP | cz sk en

Stran: [1]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ludia v Holandsku  (Přečteno 2026 krát)
v3s

« : Květen 18, 2010, 05:37:06 »

Chodí sem vlastne niekto kto žije v holandsku? Zdá sa mi to tu nejaké mŕtve!
« Poslední změna: Včera v 09:48:15 od David » Zaznamenáno
David
Zakladatel

*

298386489 S
« Odpověď #1 : Květen 18, 2010, 07:28:12 »

Ahoj,
je to nový web, bude to chvilku trvat. Trpělivost
Zaznamenáno
v3s

« Odpověď #2 : Květen 26, 2010, 08:53:53 »

sranda tento web,nemcov plno, holandana ani jedného......bud sú pracovne vyťažený Škleb,alebo tu nikoho niet Hněv
Zaznamenáno
Brasule

Email
« Odpověď #3 : červen 09, 2010, 12:31:07 »

Cau lidi, uvazuji o praci v Holandsku. Muze mi nekdo poradit jak to vypada s praci, co stoji bydleni a bezny zivot(nakupy apod.) diky za jakoukoli informaci.
Zaznamenáno
v3s

« Odpověď #4 : červen 09, 2010, 01:38:56 »

Zdar, záleží či vieš jazyk(angl.nem.holand)-najlepšie ísť cez holand. agenturu. Bývanie drahé(najlepšie nájsť prácu pri nem.hraniciach a bývať v nemecku). Nákupy-dá sa vyžiť(odporúčam LIDL,C1000 atď) pozor na cigarety a alkohol-šetriť a šetriť
Zaznamenáno
Holandanka01

« Odpověď #5 : červen 21, 2010, 05:00:12 »

já teď úplně nově 3 týdny žiju v Amsterdamu, ale asi moc nepomůžu, ještě moc nemám přehled, nemám tu žádné kamarády a většinu času jsem s přítelem nebo ve škole. Ale už jsme aspoň zvládli zařídit takové věci jako zdravotní pojištění, banku, telefon, lékaře, přihlášení k pobytu... tak snad nejhorší papírování máme za sebou.
Zaznamenáno
legion07

Email
« Odpověď #6 : červenec 10, 2010, 03:18:24 »

Cuzz najde se nekdo kdo mi poradi jak a kde vyridit papiry a pokece cesky??? Dik m.
Zaznamenáno
zuzkmetova

Email
« Odpověď #7 : červenec 25, 2010, 11:53:20 »

Tato stranka je super, ja sa snazim zit v holandsku a stranka mi pomohla. No ale trochu zivota by jej tiez pomohlo..
Zaznamenáno
Ortolano

Email
« Odpověď #8 : červenec 28, 2010, 02:41:58 »

Jsem v Holandsku již tři roky, žiji však stále v komunitě Poláků, takže díky tomu jsem se ani nedostal do kontaktu s Čechy či Slováky, což je škoda. Je pravda, že Poláků je zde velké množství a v určitých oblastech mají možnost se scházet celými skupinami. Žiji na jihu Rotterdamu a jedna z možností, ja a kde se setkat s nějakými Čechy, je návštěva Českého centra v centru Rotterdamu (Westersingel 9), jednou měsíčně tam probíhá promítání českých filmů, případně tam lze ojediněle navštívit i jinou konající se akci. Určité akce probíhají také v Českém centru v Den Haagu, celkově jich však není mnoho.
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Odkazy | Netherlands.cz © 2010
Z Nizozemska - Holandska, česky i slovensky. Stránky Čechů a Slováků o životě, práci a studiu v Nizozemsku - Holandsku.

Englisch lernen| krajane| Sprachen lernen| spolujizda| Sprachkurse shop| prace v zahranici| vraceni dani| Autostop.sk| Sprachen leicht lernen| Sprachkurs| Autostop.pl| spolu jizda
Französisch lernen| Tschechisch lernen| Polnisch lernen| Russisch lernen| Dänisch lernen| Dänisch Sprachkurs| Amerikanisch Sprachkurs| Französisch| Spanisch Sprachkurs| Amerikanisch lernen| Ungarisch lernen| Finnisch lernen| Kroatisch lernen| Norwegisch lernen| Italienisch lernen| Portugiesisch lernen| Serbisch lernen| Türkisch lernen| Chinesisch lernen| Niederländisch lernen| Deutschkurs| Schwedisch lernen| Fremdsprachen lernen

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it
Stránka byla vygenerována za 0.4864 sek. Na databázi bylo odesláno 14 dotazů