Flugzeugreiniger und Flugzeugabfertiger fur Flughafen in Munchen
Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Amsterodam | Eindhoven | Haag | Rotterdam | Utrecht
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk en
 
Stran: 1 [2] 3   Dolů
 
Autor Téma: Flugzeugreiniger und Flugzeugabfertiger fur Flughafen in Munchen  (Přečteno 212568 krát)
milda34
Host
« Odpověď #15 : Září 22, 2013, 09:54:48 am »

Milda pises zle..v Nemecku je aj vela ludi ktorich po 50r nechcu zamestnavatelia zamestnat.,.alebo zeitarbeit ktora nici vsetko v nemecku...ziaden clovek neda zo sebou zametat v Nemecku...by si sa divila kolko ceskoslovenskych emigrantov z cias sociku je na hartz4...a maju sa Tebe spovedat a u Teba si pytat nato suhlas..?To moralizovanie Ta raz prejde ked budes starsia po 50r a nikto ta nebude chciet zamestnat...bolo vela hrdinov ako Ty...len aby si sa sama neocitla na hartz4 medzi tymi ktorymi pohrdas ...

Ja som nikde nenapisal,ze clovek musi nemcinu na 100% ovladat...ale mat slusnu nemcinu je potrebne.

Do haje Hary, nerikal jsem ti tisickrat, je jsem chlap? Jsi opravdu takovej tupon, ze si to nezapamatujes? proc pises "by si sa divila, len aby si sa sama neocitla na hartz IV atd?" A nerikal jsem ti, ze me je pres padesat? Co to zase meles za kravoviny? Nejdriv si to precti a pak reaguj. A protoze me je pres 50, uz me tedy podle tebe davno moralizovani preslo, nebo ne? (podle tve teorie). Je videt, ze jsi tenkrat moji jednoduchou hadanku nevylustil: jsem vic jak o 2/3 tveho zivota starsi a jsem tady v Nemecku tak dlouho, jako ty jsi na svete. Spocitej si to a odpust si kraviny typu, ktere jsi ted vypustil z tveho otvoru (ustniho), ktery nevi, co ani vypousti, protoze chybi prenso signalu s tvym mozeckem-  nejak tam dochazi ke zkratu. Ukaz mi prosim, kde jsem pohradal lidmi, kteri jsou na Hartz IV. Nikdy jsem nikym takovym nepohrdal, ba naopoak jsem rekl, ze tento silny socialni system je urcen pro lidi, kteri se ocitnou v nouzi a ze je to tak spravne. V nouzi ale neznamena, ze se tento system bude po cikanskem zpusobu s radosti vyuzivat. Pohrdam snad temi lidmi, kdyz jsem pomohl pred 5 mesici sehnat 60ti letemu chlapovi dobre placenou praci v kancelari? Praci, ve ktere dostane 14 plnych platu rocne +  rocni premii? Zadne sbirani tacku, zadna batozina na letisti, zadne uklizeni. Zadna Zeitarbeit, pracuje na plny uvazek na neomezenou smlouvu - takze to ma az do duchodu. Proc me muj soucasny zamestnavatel tak dlouho lanaril, az me prelanaril k sobe (pravda, v te dobe me jeste nebylo pres 50, bylo mi 48)?  Tvoje slova, ze si tento socialni system Nemecko samo nastavilo, sedi. Ale take sedi, ze si takhle nastavilo podminky Zeitarbeit a jine veci. Takze to musis respektovat, a pokud to respektovat nechces, seber a jdi tam, kde se ti to bude zamlouvat a kde se budes citit dobre.
Je pravda, ze padesatnik je pro zdejsi prpacovni trh uz z pohledu firem casto prestarly, je pravda, ze podminky pro Zeitarbeit nejsou uplne v poradku. Ale nemel bys pro to neco udelat, aby se te netykala ani socialka ani Zeitarbeit? Vetsina lidi, co znam nebo kteri pracuji pres Zeitarbeit nebo jsou na socialce, nejsou se svym stavem spokojeni a delaji vsechno pro to, aby se z toho vymanila. Jen ty chrochtas blahem, ze muzes ukusovat zadarmo ze spolecneho kolace.     
Nikdo se me nemusi ptat na souhlas, o tom ale tady nebyla zadna rec. Ale jeste jsi mi jak je tvym zvykem neodpovedel: mam ti pomoci neco shanet? Chces nebo nechces se svoji situaci neco udelat? Co umis a na jake urovni? Jsi spokojenej sam se sebou, ze se o sebe nedokazes postarat? Je s timto faktem spokojen i ten, kdo te vychoval (pokud ted ten dotycny o tom vi, jak to tady vedes)? Co se tobe libi v Nemecku? 
To, ze sam se chovas jako prislusnik neprizpusobive mensiny v Cechach, je bez debat. Jestli ty se pohybujes v tomto prostredi socialnich davek a chces se v nem nadale pohybovat, protoze ti to vyhovuje, je jiny problem. Ale prosim te nevyhrozuj ostatnim, kteri jsou na uplne jine urovni nez ty. Treba u Didi je mnohem mensi sance, ze skonci na Hartz IV -  ta totiz na rozdil od tebe neco v hlave ma, neco umi, a pracovat se ji evidentne na rozdil od tebe chce. A s tim co umi, se uzivi vlastni praci snad vzdycky. Netahej do toho me, nevis o me nic, ja jsem se s tim co umim uzivil kralovsky vzdycky A Hartz IV jsem osobne jeste nepoznal. A myslim, ze to tak daleko nikdy nedojde, nebot jsem jiz davno bez problemu zajistenej a Hartz IV bych k zivotu vubec nepotreboval, takze bych o socialni davky ani nezadal.  Samnozrejme ne kazdy ma to stesti, ale je v kazdeho moci, proti ukusovani zadarmo ze spolecnho kolace neco udelat.
To, jak se tady prezentujes (i kdyz si porad myslim, ze to obcas myslis i dobre) stoji fakt za nakopani do pr..le, a ta noha by v tom otvoru mela zustat zarazena az po koleno. A i kdyz jsem klesl ted na tvou uroven, nic si z toho nedelam. Je mi jasny, ze nula zustane nulou, i kdyby se na hlavu postavila. Jestli nechapes - ta  nula jsi pro me ty, tedy Hary 01. Nula, ktera se neumi vyjadrit, nula, ktera s velkou rozkosi kazdeho urazi, nula, ktera ma v hlave jen frust z vlastni neschopnosti. 

Zdarvi te sredecne milda34 alias MILAN (52 let, dvoji obcanstvi, na dalsi zivot i bez Hartz IV bohate zajisteny) Tak, a ted vezmi brokovnici a prijd me oddelat, nebot ty nanavidis lidi, kteri jsou zajisteni a navic maji dve obcanstvi, ze jo?   
PS: a vsimnni si, ze osobe pisu v maskulinu.   
Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #16 : Září 22, 2013, 10:04:58 am »



 Raz ma jeden starsi nemecky dochodca nabadal,aby som si dal Riesterente....potom raz prisiel z deseny kumne,aby som to nerobil,lebo bola otom velka debata a prislo sa nato,ze to je uplne nevyhodne....a este sa mi ospravedlnoval zato,ze mi to radil,ale nevedel,ze este aj v tom je svinstvo...proste,ze sa to nevyplati...a teraz kde mam hladat pravdu?ako ihlu v kope sena?

Vis kde hledej pravdu? Jen a jen ve sve hlave. Lide jsou ruzni, nikdo nemysli stejne a take nikdo nevychazi ze stejnych podminak. Takze pokud te ten starsi nemecky duchodce nabadal, a ti si ji zaridis, vyposlechni si ho, at mas o cem premyslet, a pak se rozhodni sam za sebe, jestli se ti to vyplati nebo ne, jestli ji chces anebo ne. A podle toho se pak zachovej. Ja osobne ji nemam a nikdy bych si ji nezalozil, protoze jsem dosel k nazoru, ze penize do ni vlozene potrebuji v jinem case a jinde. Moje rozhodnuti padlo a podle toho jsem se zachoval. Takze fakt se musis rozhodnout jen a jen sam, spocitat si to, polozit si otazku co si od toho slibujes, zohlednit sve plany do budoucna a reseni mas na svete. Debaty s druhymy slouzi jen jako namet k zamysleni, kazdy totiz muze prijit s necim, ne co jsi pri svem rozhodovani zapomnel zohlednit a co by jej mohlo ovlivnit.  
A priznam se, ze jsem mel problem se tvym vyjadrenim "z deseny kumne". Ale vim, co jsi myslel: "zdeseny ku me" nebo se mylim? Fakt se trosku soustred na to psani, obcas tomu je tezko rozumet a treba i diky tomuto dochazi k nedorozumenim.

milda34 alias MILAN (pohlavi muzske)    
« Poslední změna: Září 22, 2013, 10:10:45 am od milda34 » Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #17 : Září 22, 2013, 10:53:26 am »


 Milda34 ked si chlap daj si aj meno na tomto fore ako chlap....a neskryvaj sa za zenske mena  Smích
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #18 : Září 22, 2013, 10:54:44 am »



 Idem vyprazit rezne a urobit zemiakovu kasu a budem sa Ti hned venovat.... Škleb
Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #19 : Září 22, 2013, 11:01:34 am »


 Milda34 ked si chlap daj si aj meno na tomto fore ako chlap....a neskryvaj sa za zenske mena  Smích

Milda neni zenske jmeno, ani v Cechach, ani  tusim na Slovensku (jeste se pro jistotu zeptam svych slovenskych pratel), tak mi rikaji od narozeni pratele, kteri me maji radi. Uvedom si, ze MILDA neni MILADA
Pro ostatni: mate pocit, ze MILDA je zenske jmeno?  
Hary, proto ti taky uz peknou dobu pisu milda34 alias MILAN, pohlavi muzske. Mas pocit, ze se za neco skryvam? Vzdyt ti serviruju, ze jsem chlap, uz peknou dobu primo pred nos....
Mam danskou kamaradku Harietu, a taky dokazu rozlisit, ze Harieta je pohlavi zenskeho a Hary pohlavi muzskeho.  
Ty se bez fakt lecit, jinou radu uz pro tebe nemam anebo si bez uz ted postavit do fronty pred socialku, zitra uz konecne zase oteviraji. A tam v te fronte muze pochytit zase "rozumy" svych "kamosu".

Zdravi milda34 alias Milan (pohlavi muzske, 52 let).
« Poslední změna: Září 22, 2013, 11:07:31 am od milda34 » Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #20 : Září 22, 2013, 11:06:52 am »


 Milda34 ked si chlap daj si aj meno na tomto fore ako chlap....a neskryvaj sa za zenske mena  Smích


Milda neni zenske jmeno, ani v Cechach, ani  tusim na Slovensku (jeste se pro jistotu zeptam svych slovenskych pratel), tak mi rikaji od narozeni pratele, kteri me maji radi. Uvedom si, ze MILDA neni MILADA
Pro ostatni: mate pocit, ze MILDA je zenske jmeno? 
Hary, proto ti taky uz peknou dobu pisu milda34 alias MILAN, pohlavi muzske. Mas pocit, ze se za neco skryvam? Vzdyt ti serviruju, ze jsem chlap, uz peknou dobu primo pred nos....
Mam danskou kamaradku Harietu, a taky dokazu rozlisit, ze Harieta je pohlavi zenskeho a Hary pohlavi muzskeho. 
Ty se bez fakt lecit, jinou radu uz pro tebe nemam anebo si bez uz ted postavit do fronty pred socialku, zitra uz konecne zase oteviraji a mozna ti z toho neco kapne. A tam v te fronte muze pochytit zase "rozumy" svych "kamosu".

Zdravi milda34 alias Milan (pohlavi muzske, 52 let).
« Poslední změna: Září 22, 2013, 11:07:56 am od milda34 » Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #21 : Září 22, 2013, 11:38:44 am »


 Milda34 ked si chlap daj si aj meno na tomto fore ako chlap....a neskryvaj sa za zenske mena  Smích


Milda neni zenske jmeno, ani v Cechach, ani  tusim na Slovensku (jeste se pro jistotu zeptam svych slovenskych pratel), tak mi rikaji od narozeni pratele, kteri me maji radi. Uvedom si, ze MILDA neni MILADA
Pro ostatni: mate pocit, ze MILDA je zenske jmeno? 
Hary, proto ti taky uz peknou dobu pisu milda34 alias MILAN, pohlavi muzske. Mas pocit, ze se za neco skryvam? Vzdyt ti serviruju, ze jsem chlap, uz peknou dobu primo pred nos....
Mam danskou kamaradku Harietu, a taky dokazu rozlisit, ze Harieta je pohlavi zenskeho a Hary pohlavi muzskeho. 
Ty se bez fakt lecit, jinou radu uz pro tebe nemam anebo si bez uz ted postavit do fronty pred socialku, zitra uz konecne zase oteviraji a mozna ti z toho neco kapne. A tam v te fronte muze pochytit zase "rozumy" svych "kamosu".

Zdravi milda34 alias Milan (pohlavi muzske, 52 let).

Namatkovy prehled, kdy jsem te vyslovne upozornil, ze nejsem Milada,  nybrz Milan, pohlavi muzske, 52 let:

30.08.
16.09 (3x)
19.09.
22.09. (5x)

Proc me tedy dnes, 22.09.2013 sdelujes, ze se skryvam za zenskym jmenem? Proc tvoje odpoved nasleduje hne za mym upozornenim, ze jsem MILAN - muz, a ne Milada - zena? Byl jsi na to vyslovne upozornen poprve uz pred 2 lety, ze jsem chlap, a nasledne jeste ve vyse uvedenych dnech. Umis cist? Udrzis informaci, ktera ti je opakovane vtloukana do hlavy? Ani jedno ani druhy, ledaze bys to delal schvalne. Ale oboji vypovida o tvych lidskych kvalitach.
Zdravi milda34 alias Milan (pohlavi muzske, 52 let) FYI: Milan je muzske jmeno, zenska jmena jsou Melanie, Milada, Milena a buhvi jaka jeste. Milan je jen a pouze jmeno chlapske. Ale to tebe skola ani realny zivot jeste nenaucil, takze to po tobe nemuzeme chtit, aby sis neco zapamatoval, vid? Tento problem tva jedina navic pravdepodobne nemocna mozkova bunka asi neobsahne. Kde nic neni, tam ani smrt nebere:-)
Ale alespon se tady zasmejeme, kdyz tady mame takhle veseleho kasparka k smichu:-)
       
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #22 : Září 22, 2013, 11:53:29 am »

 Milda 34 napisal

 tento silny socialni system je urcen pro lidi, kteri se ocitnou v nouzi a ze je to tak spravne. V nouzi ale neznamena

 Kde ja som napisal mozes ma citovat,aby Hartz4 podporoval ciganov?Pokial viem cigani z Cesko-Slovenska ak odisli do sveta tak to je Anglicko hlavne kde robia sarapatu...ja som napisal ked si Ty a ostatni utocili na toho chlapca,ze co si to dovoluje po 1 dni ist na Hartz4..Ty ani dalsi z tohto fora nerozhodujete komu sa socialna pomoc poskytne...nastastie...Rozdiel medzi tym chlapom a ciganmi je ten,ze jemu ked stat zaplati zivobytie a kurzy nemciny tak sa zamestna a bude tiez platit nemale dane...a neskor mozno bude robit na tvoj dochodok...nato nezabudni!Trosku priezieravosti by Ti nezaskodilo!


 Milda34 napisal

 Zadne sbirani tacku, zadna batozina na letisti, zadne uklizeni.

 Je pekne,ze si pomohol 60r cloveku pomoct najst pracu!To sa Ti raz vrati...ale nerozumiem co sa Ti nepaci na praci pri batozine na letisku zbierani tacok a upratovani?Niekto tuto pracu musi robit...Este nikdy v histori ludstva nebola spolocnost kde vsetci boli pravnici lekari ci kopali ako vy cesi vravite tzv veci ligu...

 Milda 34 napisal

 Jen ty chrochtas blahem, ze muzes ukusovat zadarmo ze spolecneho kolace.

 Ja som niekedy pracoval pri Zeitarbeit a je to moralny humus co predstavujete Zeitrarbeit...to dovolilo Nemecko..krajina ktora si zaklada na poctivosti moralke a slusnosti...nastastie dnes uz mam dve prace kde som kmenovy zamestnanec,ale v dnesnej dobe clovek istotu ma len jednu,ze zomrie.Ked nahodou sa mi nieco stane a pridem o pracu pojdem na Hartz4 bez jedinej vycitky svedomia,tomi mozes verit.

 Milda34 napisal

 To, ze sam se chovas jako prislusnik neprizpusobive mensiny v Cechach, je bez debat.

 Samozrejme kazdy kto z Cesko-Slovenska nezobral nemecky pas je u Teba cigan ci podobne nezmysly...Ja si svoj nazor poviem a moje topanky z nemeckych riti ani niakych inych strcat nebudu.

 Milda 34  napisal

 Treba u Didi je mnohem mensi sance, ze skonci na Hartz IV...

 S takymi recami namna nechod...poznam nejedneho sikovneho slovaka cecha v Mnichove maju skoly skvelu nemcinu a niekedy si mysleli,ze ich sa Hartz4 netyka...a skoncili tak...trosku pokory a realneho videnia by Tebe a podobne zmyslajucim nezaskodilo..tam sa mozes ocitnut ani nebudes vediet ako.A mozes mat poistky celeho sveta.

 Milda34 napisal

 Je mi jasny, ze nula zustane nulou, i kdyby se na hlavu postavila.

 Ponadavat si mozes Pepik kludne a nieco dokazovat...je to,len tvoja vizitka panko  Smích

 Milda34 napisal

 ak, a ted vezmi brokovnici a prijd me oddelat, nebot ty nanavidis lidi, kteri jsou zajisteni a navic maji dve obcanstvi, ze jo

 Nezamienaj si svoj ubohy charakter s mojim...ja na ludi co maju iny nazor zlost nemam,ale svoj nazor si poviem...a nemam dovod ani v Nemecku ani v inej zemi si ziadat o cudzie obcianstva a nieco dokazovat...a sediet na dvoch stolickach...dva pasy?po zbierke cudzich obcianstiev naozaj netuzim...len difam,ze ked si uz aj taky velky nemec,ze aj nemcinu poriadne ovladas.



 

 
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #23 : Září 22, 2013, 11:58:21 am »


 Milda34 Ty tvrdis,ze je dobre si napr platit pripoistenie na dochodok a podobne veci...v Nemecku je coraz viac ludi ktori pracuju na Vollzeit a zarabaju tak malo,ze im socialny urad musi doplacat na zivot aby ti ludia s rodinou mohli vyzit!Ano Nemecko basta ekonomiky v europe,ale to Milada34 by mal vediet...mozes mi povedat ako si maju ludia ktori maju ledva na prezitie napr platit rozne dodadkove pripoistenia na dochodok napr?
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #24 : Září 22, 2013, 12:03:58 pm »


 Spominam si na prazaka emigrantna zil v Mnichove...na dochodok musel odist do Prahy,lebo by financne zivot v Mnichove neuniesol...mimochodom kopal tzv vysiu ligu...a nakoniec co viem aj tak skoncil na socialke...vysoku skolu mal...ale otom som nechcel...platil si pripoistenie na dochodok cize privatrentne do Svajciarska cez 30r...ked prislo na lamanie chleba svajciari sa akosi zacali podozrivo vykrucat...ako to dopadlo neviem,lebo uz dlhsi cas zije v Prahe...cize ci dostava mesacnu privat rentne zo Svajciarska,alebo dostal jednorazove vyplatenie neviem...zivot v Mnichove by financne mohol uniest keby tu zil v 1izbaku,naco on nebol zvyknuty kdeze zil v krasnom podkrovnom byte ...a v Prahe ma svoj podobny...ale ako mi vravel ekonomika nepusti a aj ked sa mu nechce naspät do Prahy musi tam ist...takze pani a damy trosku pokory a byt pri zemi nezaskodi kazdemu.Vratane mna aj tych co kopu tzv vysiu ligu. Valím oči! Super!
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #25 : Září 22, 2013, 12:24:38 pm »


 Petrv napisal

 Zaměstnanci se budou vzdělávat v rámci interního půlročního školení

 Pri batozine sme mali max dvojtyzdnove skolenie...aj teoreticka cast...o ziadnych polrocnych skoleniach pri batozine neviem...ti co sli na soferov k batozine mali tiez tyzden ci dva skolenie...a ti co cistia lietadla to neviem...
Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #26 : Září 22, 2013, 12:26:05 pm »


 Milda34 Ty tvrdis,ze je dobre si napr platit pripoistenie na dochodok a podobne veci...v Nemecku je coraz viac ludi ktori pracuju na Vollzeit a zarabaju tak malo,ze im socialny urad musi doplacat na zivot aby ti ludia s rodinou mohli vyzit!Ano Nemecko basta ekonomiky v europe,ale to Milada34 by mal vediet...mozes mi povedat ako si maju ludia ktori maju ledva na prezitie napr platit rozne dodadkove pripoistenia na dochodok napr?

Muzes mi sem prosim te zkopirovat, kdy jsem tvrdil, ze je dobre si platit pripojisteni na duchod? Nikdy jsem nic takoveho netvrdil, osobne nejsem jsem zastancem takoveho pripojisteni, nebot ho osobne v me situaci neshledavam smysluplnym. Ani RR nemam, nemam totiz k domu zadny duvod. A myslim, ze kdyz jsem v tomto state odmala vyrustal, ovladam nemcinu na stejne urovni jako cestinu. A diky sve profesi jsem od 19 let pracoval po celem svete, kde jsem byl zadan.. dokonce me odpustili i vojnu... Ale to ti tady nebudu vysvetlovat. Myslim, ze ostatni dokazi posoudit rozdil, jak se vyjadruji ja a jak se vyjadrujes ty. A zase te prosim, odpust si tu Miladu "..ale to Milada34 by mal vediet.."   To uz nemujsim brat jako preklep nebo neznalost, nybrz jako cilenou urazku.
Takze me sem prosim zkopiruj me tvrzeni, je je dobre si platit pripojisteni na duchod, jsem zvedav, kde ho najdes. Jedine, co si platim, je AKV a aZahnzustazversicherung. A nemyslim, ze si kazdy muze zhodnotit sam, co si bude platit a co ne?
Jsouo opravdu lidi, kteri jsou v nouzi a presto si chteji platit "dodadkove - opravuji na dodatkove" pripojisteni, to je ciste jejich vec a nikoho jineho. Takze nic proti tomu, ale normalni lide se pokusi na rozdil od tebe udelat vsechno proto, aby si znova zaclenili do pracovniho procesu a mohli si tato dodatkova pripojisteni platit a tim se podle jejich uvahy co nejlepe zabezpecit pro budoucnost. Vsichni zdrave smyslejici takhle myslii, jen paraziti si libuji v tom, co dostanou bez prace a zadarmo.
Ocekavam kopii meho vyjadreni o pripojisteni na duchod.

milda34 alias MILAN, pohlavi MUZSKE, zadna Milada34.
Jak ti muze nekdo verit, ze mas slusnou nemcinu, ze vis, jak to tady chodi, ze ctes Focus, ze jsi proste chodici naucny slovnik vseho na svete, kdyz tady vsichni (i ti nove prichozi) sleduji, jak neodkazes opsat jeden nick bez chyby, a co je horsi, nedokazes si ani pres nescetna upozorneni zapamatovat, ze nejsem baba? Byt vic takovych jako ty, cele Nemecko by prislo "playte - opravuju na pleite". A jsem si jist, ze zabezpeceni budoucnosti se ti diky tvemu postoji a natazene dlani pred socialkou opravdu nepodari - chudak budouci nebo soucasna zena nebo pritel, chudaci deti. To snad aby sis to vsechno dukladne rozmyslel.  

A jeste neco: ted cituji tebe: "..ja som napisal ked si Ty a ostatni utocili na toho chlapca,ze co si to dovoluje po 1 dni ist na Hartz4.."
Dokaz mi, ze jsem zrovna ja na neho utocil.. ja se k nemu nikdy vubec nevyjadril a nikdy jem ho za to nenapadl. Ja se vyjadruji jen a jen kvuli tobe (vyjma meho dnesniho prispevku o duchodu). Je v poradku, ze mu priblizis o moznosti jit na HARTZ IV, treba o te moznosti nevim. Otazka je, co si o tom mam myslete, kdyz uz chce jit na socialku po jednom dni prace, nebylo by lepsi zatnout zuby a chvili jeste vydrzet a pritom si hledat neco jineho? Vzdyt se jedna i o jeho budoucnost, kterou mu jeden den prace a nasledne socialni prispevky nevybudujou. A k tve rade o podvodu, aby si vscihni, ktere to potrefi, vybrali konta a nechali si jen 100,- € a tim padem meli narok na socialku, se vyjadrovat nebudu.  Ale myslim si o tom svy.

   
« Poslední změna: Září 22, 2013, 12:31:50 pm od milda34 » Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #27 : Září 22, 2013, 12:33:18 pm »



 Co sa tyka letiska....tak tam sa pribera hlavne personal od aprila cca a hlavne na leto...lebo vtedy je tam vela pravdu..v zime priberaju skoro ziaden personal...lebo je malo letov v zime a pasazierov...to sme z 8hod 5 presedeli pri novinach a kave....ale v lete je to makacka...ale dalo sa...pri cistenie lietadiel neviem ako to bezi...
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #28 : Září 22, 2013, 12:49:52 pm »


 Milda34 to nieje rada na podvod,len rada,ako usetrit tu trosku penazi ked sa clovek ocitne na hartz4...vecina ludi co tam je to tak robi...neodsudzuj zato tych ludi...kazdy preziva,tak,ako vie...
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #29 : Září 22, 2013, 01:53:31 pm »

Mildo, nic si z toho nedelej, ja jsem zase podle Haryho chlap, i kdyz z kontextu zde nescetnekrat vyplynulo, ze jsem zenska.
Ale obdivuji Tvoji neskonalou trpelivost. Úsměv
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Netherlands.cz © 2024
O životě krajanů v Nizozemsku - Holandsku. Užitečné články a diskuze o životě, práci v Holandsku, ubytování, akcích nebo dovolené v Nizozemsku. Možnost organizování srazů nebo hledání spolujízdy z a do Nizozemska.

Odkazy | spolujizda | Autostop.sk | Autostop.pl | Zahnarzt München